top of page
huset.jpg

Våra lokaler

Ulfsby Gård har ordnat bröllop och fester sedan slutet på 1900-talet. Vi erbjuder nu våra lokaler för livets alla fester. Här finns allt för den mindre, familjära tillställningen till det stora, pampiga kalaset. 

Kontakta oss för offert! 

Stensalen

Perfekt för större tillställningar,

max 130 sittande gäster 

Går ni i bröllopstankar men har ännu inte hittat den perfekt lokalen? Vi erbjuder er en slottslik lokal med metertjocka stenväggar från slutet på 1800-talet och kristallkronor. Här finns plats för upp till 130 sittande gäster, bar för trevligt mingel och kök för cateringfirman. Det finns utrymme för dansgolv både inne och ute om vädret tillåter. Uteplatsen i västerläge bjuder på oslagbara solnedgångar! Stensalen är möjlig att hyra som endast lokal men vi kan också skräddarsy ett helt paket för er - du väljer själv vilket upplägg som passar just din tillställning bäst! 

ulfsbygard_96.jpg
Källarkrogen_edited.png
Källarkrogen

Perfekt för mer familjära tillställningar eller mindre möten, max 35 sittande gäster 

Källarkrogen är belägen på bottenvåningen av det stora bostadshuset. Här kan man värma sig framför den öppna spisen eller mysa i det lilla bageriet. Källarkrogen är optimal för allt från mindre möten och workshops till familjemiddagar och mindre fester. I Källarkrogen skräddarsyr vi alltid hela upplevelser efter dina önskemål! 

bottom of page