top of page

Källarkrogen

I Källarkrogen startade Ulfsby Gård sin restaurang-era för 25 år sedan. Bostadshuset genomgick då en total renovering och det bestämdes att det gamla sommarköket i källaren skulle bli restaurang. När Stensalen byggdes flyttades stora delar av verksamheten dit och Källarkrogen lades på is.

Vi är otroligt glada över att nu kunna ta emot grupper i Källarkrogen igen! Den familjära Källarkrogen utgör i våra ögon ett perfekt komplement till den pampiga Stensalen. Här tar vi emot bokningar för allt mellan 2 och 35 personer. Varmt välkomna med er förfrågan! 

Unknown.jpg
Mindre möten

Källarkrogen lämpar sig perfekt för mindre möten på max 20 personer. I lokalen finns projektor och duk. I hyran igår alltid vatten, bubbelvatten och fruktfat samt anteckningsblock och pennor. Det finns också tillgång till ett stort ritblock för t.ex. brainstorming.

Familjära tillställningar

Källarkrogen passar utmärkt för familjära tillställningar på upp till 35 personer men det går också utmärkt att komma bara två. Den öppna spisen sprakar alltid välkomnande och det lilla bageriet passar utmärkt för en fördrink. Vi skräddarsyr just er kväll efter era önskemål. 

Unknown-2.jpg
bottom of page