top of page
ram01.jpg

BRÖLLOP OCH FEST

Med närhet till allt

Ulfsby Gård har ordnat bröllop och fester sedan slutet på 1900-talet, något vi nu fortsätter med, om än i ny tappning. Vi erbjuder nu våra lokaler för uthyrning för alla livets fester. Här finns allt för den mindre, familjära tillställningen till det stora, pampiga kalaset.

Lediga helger i Stensalen finns från och med September 2023 - kontakta oss för offert! 

ULFSBY GÅRD

Nära till allt

MARIEHAMN

8 km

ECKERÖ HAMN

33 km

JOMALA KYRKA

 1,5 km

SKOG OCH NATUR

0 km

styled-wed_020.jpg

VÅRA LOKALER

Lokaler för livets alla fester

STENSALEN

För bröllop och större tillställningar

Går ni i bröllopstankar men har ännu inte hittat den perfekt lokalen? Vi erbjuder er en slottslik lokal med metertjocka stenväggar från slutet på 1800-talet och kristallkronor. Här finns plats för upp till 130 sittande gäster, bar för trevligt mingel och kök för cateringfirman. Det finns plats för dansgolv både inne och ute om vädret tillåter. Uteplatsen i västerläge bjuder på oslagbara solnedgångar!

styled-wed_026.jpg
styled-wed_015.jpg

JORDKÄLLAREN

En lokal utan dess like

I skenet av levande ljus, med värmen från gårdens egna ekologiska fårskinn och med tegelvalvet till tak är jordkällaren den perfekta lokalen för mindre tillställningar. Här ryms upp till 10 personer och lokalen lämpar sig ypperligt för allt från vinprovningar och gastronomiska upplevelser till spelkväll med kompisarna i en unik miljö.

bottom of page